Ejendomsmægler MDE

Igdlo ApS har Grønlands eneste grønlandske Ejendomsmæglere.DE_stempel_bordeaux_rgb

Hvad betyder det?

“Ejendomsmægler” er en beskyttet titel på en person, som er optaget i Erhvervsstyrelsens Ejendomsmægler-register.
For at kunne blive optaget, skal Ejendomsmægleren have gennemgået en uddannelse, samt have 2 års praktisk erfaring hos en Ejendomsmægler.

For dig, der er kunde hos Igdlo, betyder det bl.a.:

En ejendomsmægler har ekspertisen og erfaringen til at bringe dig trygt og ubesværet igennem et boligsalg. Ejendomsmægleren er underlagt streng lovgivning og har en ansvarsforsikring. Det giver dig stor tryghed i bolighandlen. Vælger du en ejendomsmægler, der er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE), er du yderligere sikret, fordi brancheforeningen stiller endnu skrappere krav til medlemmerne, end loven dikterer.
– Dansk Ejendomsmæglerforening, de.dk

CVR.dk kan du finde både Kenneth O. Mortensen og Ole Kielmann Hansen som registrerede Ejendomsmæglere. Kenneth og Ole er de eneste grønlændere, der lovligt kan benytte titlen, og det gør vi for at forbrugeren kan opnå en tryg bolighandel.

CSR

Der er i øjeblikket meget lidt lovgivning, som beskytter forbrugerne i Grønland, udover den forbrugerbeskyttelse vi som som Ejendomsmæglere leverer. Derfor ser vi meget positivt på en udvikling af boliglovgivningen i Grønland.

Vi yder gerne gratis rådgivning til Inatsisartut og Naalakkersuisut, for at vejlede dem om de tiltag der både vil yde bedre forbrugerbeskyttelse og gavne den private boligsektor. Vi har tidligere gjort dette, og fortsætter gerne med det.

Desuden er studerende indenfor relevante studieretninger velkomne til at komme på studiebesøg, eller invitere Igdlo til et oplæg ved fremmøde, eller online.