Salg/Udleje/Vurdering

Salg og projektudvikling, samt udleje og vurdering af ejendomme

Salg

Måske er de fysiske rammer i den nuværende forretning eller hal blevet for snævre, hvorfor du overvejer, om du skal udvide ejendommen, eller sælge den og købe en anden større ejendom.

Eller du er i gang med at starte ny virksomhed, og overvejer køb af en erhvervsejendom, hvorfra du skal drive virksomheden.

Tag os med på råd i dine vurderinger, og træf den rigtige langsigtede beslutning.

Projektudvikling

Vi rådgiver virksomheder om køb og salg af kontor- og forretningsejendomme og industrihaller – herunder projektudvikling.

Der kan være store værdier i projektudvikling med efterfølgende videresalg eller udleje af erhvervsejendomme. Vi har den nødvendige ekspertise til projektrådgivning, og står gerne til rådighed.

Vi har en godt samarbejde med arkitekter og revisorer i forbindelse med udvikling af projektsager, og har et grundigt kendskab til, hvilke krav der skal opfyldes for at få et projekt realiseret.

Udleje

Ved udleje af erhvervsejendomme er det vigtigt at opnå den rigtige markedsmæssige lejeværdi, og efterfølgende at få sammensat en lejeaftale, der indeholder de komplekse forhold, der er ofte aftales mellem erhvervsdrivende.

Vurdering

Vi udfører vurdering af erhvervsejendomme til brug ved blandt andet aktuel værdiansættelse i årsregnskabet eller i forbindelse med virksomhedsspaltninger.