Penthouse af helt unik karakter

200 m² - Qunguleq 7, 3905 Nuussuaq

Beskrivelse

En af Nuuks mest gennemførte liebhaverboliger. Flotte detaljer omkring materialevalg og indretning. For køberen som har sans for kvalitet og stil.
Helt ugeneret for enden af lukket vej og med vild panorama-udsigt over hele Malenebugten og hele vejen over mod Nuuk by og øerne ud for byen, ligger denne penthouse-lejlighed. Indrettet med en komplet udnyttelse af alle kvadratmeterne, som får 200 m2 til at virke som det dobbelte.
Boligen er udstyret med alle tænkelige detaljer. Gulvvarme i hele boligen. Stukloft. Belysning i LED. Klinkegulv med store klinker i vådrum. Flotte gerigter ved alle døre. En bolig hvor der er tænkt på den mindste detalje for at give boligen et luksuriøst helhedsindtryk.
Indeholder stor flot entré med store mørke klinker, der er anlagt med flot bård, der diskret bryder og giver gulvet karakter. Ved entreen findes både gæstebadeværelse og stort familiebadeværelse. Gæstebadeværelse med rummelig bruseniche og skabselement med en håndvask i porcelæn. Det store familiebadeværelse med dobbelt skabselement med to håndvaske i porcelæn. Stor bruseniche med flotte mørke klinker med LED-belysning. Inderst i badeværelse findes – flot adskilt med glasdør – vaskerum med bord og vask og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.
I hver sin side af entreen kan man tilgå boligens øvrige luksuriøse arealer. Til venstre kommer man ind i værelsesafsnittet med tre store værelser i en fordelingsgang, der fører til boligens store stuekompleks. Til højre kommer man til den ene side til master bedroom, der har et stort walk-in-closet. Til den ande side til stort køkken med spisestue ud i et, hvorfra man kan nyde maden til den storslåede udsigt. Fra spisestue kan man via de franske døre gå ind i det store stuekompleks.
Køkken er veldisponeret med god bordplads og masser af skabsplads. Langs væggen er kogepladsen placeret med god afsætningsplads til begge sider. Vasken er placeret på en ø i rummet også med god afsætningsplads til begge sider. Opvaskemaskine er indbygget. Der findes et stort køleskab og en stor skabsfryser – begge i børstet stål.
Stor stue, hvor der både er mulighed for at nyde en kop aftenthe sammen med udsigten udover vandet, og en del af stuen, hvor der også er vægplads men også ly for det kraftige sollys, der kan være i højsommeren.

Ejerlejlighed Til salg
  • Sagsnummer : 1289
  • Udbetaling : 300.000 kr.
  • Ejerudgift : 1.200 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 23.779 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 19.561 kr.
  • Boligareal : 200 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 5
  • Byggeår : 2009
5.995.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Ejendomsmægler Igdlo
Igdlo ApS
Sipisaq Avannarleq 3B, st.
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern