Centralt, unikt med byens bedste udsigt

188 m² - Tuapannguit 42, 3900 Nuuk

Beskrivelse

Meget flot og renoveret bolig opdelt i to, med helt uovertruffen udsigt over Kolonihavnen og fjorden til Nordlandet.
Indgang via terrasse til stor, meget lys og flot entré, med pæne gulvklinker, garderobe, højskabe med skydedøre og indbygget fryseskab. Stor og lys opholds- og spisestue med parketgulv gulvtæppe, nyere brændeovn, udgang til altan og åben forbindelse til udestue med store ovenlysvinduer og gulvtæppe. Fantastisk udsigt til Kolonihavnen, fjorden og Nordlandet fra både stuen og spisestuen. Fra stuen er der delvis åben forbindelse til flot og nyere køkken (2018) med gulvvarme, mørkegrå låger med sorte håndtag, stenbordplade, induktionskogeplade, nyere emhætte, opvaskemaskine, køleskab og microovn. Mellemgang med parketgulv. Værelse med gulvtæppe, 2 højskabe, og bordarrangement med underskabe. Børneværelse med gulvtæppe. Soveværelse med parketgulv og skydedørsgarderobeskabe. Pænt badeværelse med gulvklinker med gulvvarme, lyse fliser til loft, vask i skabsarrangement, toilet, bruseniche, nyere vaskemaskine og tørretumbler under laminatbordplade.
Fra indgangsterrassen er der trapper ned til stor overdækket terrasse med adgang til et nyere stort og praktisk udhus og indgang til indrettet kælderlejlighed, der indeholder: Entré/fordelingsgang med gulvklinker. Badeværelse med gulvklinker med gulvvarme, fliser til loft, toilet, håndvask og bruseniche. Soveværelse med gulvtæppe og 2 højskabe. Opholdsstue med gulvtæppe og flot udsigt over fjorden mod Nordlandet. Køkken med lyse elementer, nyere og næsten ubrugt elkomfur, emhætte og køle-/fryseskab. Fyrrum med nyere oliefyr og varmtvandsbeholder.
Ejendommen er tilsluttet offentlig vand og kloak, og er udvidet og renoveret i 2010/2011. I 2015 er varmeforsyningen udskiftet til afbrydelig elvarme. I samme forbindelse er skorstenen udskiftet.
Boligareal i alt ca. 133 m² + ca. 55 m² indrettet kælder + ca. 8 m² udhus

Villa Til salg
  • Sagsnummer : 1280
  • Udbetaling : 280.000 kr.
  • Ejerudgift : 292 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 24.967 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 18.793 kr.
  • Boligareal : 188 m2
  • Etagertotal : 2
  • Antal rum : 7
  • Byggeår : 1968
  • Kælderareal : 55 m2
5.580.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Ejendomsmægler Igdlo
Igdlo ApS
Sipisaq Avannarleq 3B, st.
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern