Dejligt familiehus i rekreativt område

137 m² - Eqalugalinnguit 83, 3905 Nuussuaq

Beskrivelse

I rekreativt og naturskønt område – det skønne Ravnedalen – ligger dette etplans enfamiliehus på første række. Helt ugeneret – for enden af blind vej – dejligt lyst hele året. 4 soveværelser, 2 badeværelser, stort køkken/al-rum med spisestue, vinterhave og stor stue med brændeovn. Tæt på naturen og alligevel tæt på byen.

Indeholder: Entré med sort klinkegulv i højglans med adgang til bryggers og værelse. Gennem fordelingsgang får man adgang til 2 værelser, badeværelse og køkken/spisestue. Badeværelse til værelsesafsnit har samme sorte klinker som entré og har toilet, håndvask og bruseniche med væg i glasmursten. Der er to store rummelige værelser med højeskabe.

Fra køkkenet er der adgang til stort soveværelse med eget badeværelse. Soveværelset ligger uforstyrret og har højskabe langs den ene væg med skydedøre. Badeværelse er i hvide højglansklinker med toilet, håndvask med underskabe og bruseniche.

Køkken og spisestue, hvor køkkenet er kompakt med masser af skabsplads. Køkkenelementer i hvid klassiske vitrineskabe og ovenskabe med indbygget lys. Store bordplader i granit. Indutionskogeplade, indbygningsovn, opvaskemaskine. Gulvet er i slidstærke vinylplanker i flotte grå nuancer. Direkte adgang til vinterhave, der er isoleret og med store flotte vinduespartier, der giver den dejligste panoramaudsigt over Ravnedalen. Fra vinterhaven forsynes huset også med en luft-til-luft varmepumpe, der skaber et godt indeklima.

Stor funktionel stue med flot lysindfald og brændeovn til de kølige vinterdage. Gulvet er et ældre lyst og velplejet parketgulv.

Fra huset går man ud på en stor terrasse, der giver mulighed for at nye de varme sommerdage.

Villa Til salg
  • Sagsnummer : 1255
  • Udbetaling : 210.000 kr.
  • Ejerudgift : 292 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 18.535 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 13.953 kr.
  • Boligareal : 137 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 4
  • Byggeår : 1987
4.145.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Ejendomsmægler Igdlo
Igdlo ApS
Sipisaq Avannarleq 3B, st.
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern