Unik liebhaverejendom

215 m² - Iiminaq 38, 3905 Nuussuaq

Beskrivelse

Unik ejendom beliggende i roligt og idyllisk kvarter med fantastisk udsigt til fjorden og Sermitsiaq. En ejendom for den kræsne køber, der ønsker flotte detaljer og godt håndværk i et hjem, lidt udover det sædvanlige.

Ejendommen har kun haft én ejer og indeholder: Indgang via afskærmet indgangsparti, hvorfra der også er adgang til isoleret skur. Entré. Lys hall med højskabe, trapper til første sal og åben forbindelse til fordelingsgang. Bryggers med laminatbordplade, vask, underskabe, vaskemaskine og højskabe. Der er i entré, hall/mellemgang og bryggers meget flotte brasilianske skifergulve. Tre soveværelser, alle med parketgulve i ask og højskabe. Stort badeværelse med lyse granitgulve, dobbelt håndvask i skabsarrangement, jacuzzi, toilet og bruseniche. Opholdsstuen har mørke, olierede parketgulve, store vinduer med stort lysindfald og fantastisk udsigt til Godthåbsfjorden og Sermitsiaq, ovenlysvinduer og brændeovn af mærket Scan (dansk design). Åben forbindelse til U-køkken med gulvklinker, granitbordplade, naturfarvede køkkenelementer og hårde hvidevarer med fronter i stål-look, herunder opvaskemaskine, induktionskogesektion, emhætte, indbygningsovn, microovn, og køle-/fryseskab. Udgang til stor terrasse på ca. 38 m2, med fantastisk udsigt til badesøen, fjorden, Nordlandet og Sermitsiaq.
1. sal har skrå vægge, parketgulve i ask og indeholder: Repos med kontor-niche med storslået udsigt til Sermitsiaq. Børneværelse med parketgulv og ovenlysvinduer. Badeværelse med gulvklinker, vask i skabsarrangement, toilet og bruseniche. Stort soveværelse med parketgulv og højskabe, samt flot udsigt til St. Malene.

Blandt mange flotter detaljer, er alle køkken- og badeværelseselementer i JKE-design, vindueskarme i granit, samt Nordan vinduer med udendørs alu-beklædning. Ejendommen er tilsluttet elvarme, har Bosch varmepumpe til vandbåren gulvvarme i hele stueetagen og opvarmning af brugsvand, og der er varmegenvindingsanlæg i stueetagen. 1. sal har elradiatorer og gulvvarme i badeværelset.

Underetagen – Iiminaq 38B – er godkendt og udlejet som individuel bolig, og kan indgå i købet af Iiminaq 38A, eventuelt som en købsret. Kontakt os for yderligere information.

Villa Til salg
  • Sagsnummer : 1247
  • Udbetaling : 285.000 kr.
  • Ejerudgift : 333 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 25.358 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 19.084 kr.
  • Boligareal : 215 m2
  • Etagertotal : 2
  • Antal rum : 6
  • Byggeår : 2004
5.675.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Ejendomskontoret Igdlo
Igdlo ApS
Sipisaq Avannarleq 3A, st.th.
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern