Investeringsejendom i centrum

193 m² - Kangilliit Ataat 3912 Maniitsoq

Beskrivelse

Velholdt og robust erhvervserhvervsejendom i Maniitsoq Bymidte

I en af Grønlands driftige fiskeribyer – Maniitsoq – udbydes denne erhvervsejendom til salg. Ejendommen har tre gode lejemål, som har været udlejet al den tid, ejendommen har eksisteret. Alle tre lejemål har hver sin egen indgang. Adgangen til stueplan er nem og mere eller mindre direkte fra vejen. Ingen store trapper eller repos’er der skal vedligeholdees eller holdes fri for sne om vinteren.

Ejendommen er en forretningsejendom beliggende i byens midte. Velegnet til forskellige formål for næringsdrivende, der har interesse i at servicere det nære byliv.

Bygningen er opført i to plan med udvendig trappe til øverste plan. Udvendig beklædt med vedligeholdelsesfri materiale på både vægge og tag, som ikke trækker på vedligeholdelseskontoen. Opvarmning af hele bygningen sker med et oliefyr, som har sit eget rum med udvendig tilgang.

I stueplan er ejendommen delt i to rum med hver deres indgang, men med fælles køkken og toilet, hvilket giver en god udnyttelse af planarealet til gavn for begge lejere i stueplan. Det ene lejemål har et stort rum, hvor der er indrettet frisørsalon. Det andet lejemål har et stort rum og et mindre rum indrettet som butik.

I øverste plan er der to store rum med forbindelse til hinanden og med karnap og vinduer i gavlene, som giver godt lysindfald. Til lokalerne findes toilet og et lille kitchenette. Lokalerne er velegnet til kontorer.

En ejendom der er praktisk anvendelig til flere typer erhverv.

Arealfordeling af de samlede 193 m²:
Frisørsalon stueplan: 65 m²
Tøjbutik stueplan: 65 m²
Kontor 1. sal: 63 m²

Erhverv Til salg
  • Sagsnummer : 1230
  • Udbetaling : 876.000 kr.
  • Ejerudgift : 500 kr.
  • Areal : 193 m2
  • Etagertotal : 2
  • Byggeår : 2002
2.190.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Ejendomsmægler Igdlo
Igdlo ApS
Sipisaq Avannarleq 3B, st.
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern