Flot nyere istandssat villa

128 m² - Quassunnguaq 10, 3900 Nuuk

Beskrivelse

Velholdt villa tæt på centrum af Nuuk. Tæt på skole, daginstitutioner, fitness, indkøb findes denne to-plans villa med stor stue og tre værelser. Flot køkken med plads til spiseplads. Nyere vinduer i hele huset. Samme trægulve i stue, køkken og værelser. En bolig der er kræset for og med tagpap, der er lagt fornyelig.

Foran indgangen til huset har man stor terrasse, der giver mulighed for at sidde og nyde solen og varmen. Stor entre med garderobeplads og lyse klinker med gulvvarme i hele entreen og badeværelset, hvor man har adgang til stort badeværelse afsnit til vaskerum og et aflukket rum til oliefyr og varmtvandsbeholder. Badeværelse er med hvide klinker på 3/4-del af væggen og sorte blanke klinker i bruseniche på og fra gulv til loft. Hvide skabselementer og flot belysning.
Fra entre træder man ind i dejligt køkken i hvide HTH-elementer og alle hårdehvidevarer udelukkende af mærket SMEG. Bordplade i mørkt træ og hvide klinker på vægge. Plads til lille spisebord. Vindue ved køkkenvask. Fra køkken kan man komme til lille gang med værelse, trappe til 1. sal og indgang til stue. Køkken og stue er desuden adskilt direkte med hinanden med franske dobbeltdøre.
Stor og lys stue hvor der er plads til både at have stort spisebord og et afsnit til TV-stue. Ved trappen til 1. sal er der desuden en separat udgang til lille naturlig have.
1. sal består af to store værelser og ved det ene værelse er der gennemgang til stort skunk-opbevaringsrum. Mellem værelserne er der et toilet med håndvask. Gulvet i toilettet er linoleum og vægge i hvid glasvæv. Det ene værelse er udført med en hems med lille vindue, hvor der kan hygges eller opbevares effekter. Begge værelser har masser af skabsplads.

Villa Til salg
  • Sagsnummer : 1218
  • Udbetaling : 180.000 kr.
  • Ejerudgift : 292 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 16.074 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 12.095 kr.
  • Boligareal : 128 m2
  • Etagertotal : 2
  • Antal rum : 4
  • Byggeår : 1953
3.595.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Ejendomsmægler Igdlo
Igdlo ApS
Sipisaq Avannarleq 3B, st.
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern