Erhverv Til salg

190 m² - Torvevej 163, 3920 Qaqortoq

Beskrivelse

QAQORTOQS BEDST PLACEREDE CAFE OG RESTAURANT

I Sydgrønlands største by er denne perle af en ejendom til salg. For den, som ønsker at etablere sig som cafe-ejer eller restauratør, kan det ikke blive bedre eller større. Med mulighed for få en fuldt udstyret cafe/restaurant, der er velfungerende og kan fremvise flotte resultater de seneste mange år.
Ejendommen er en ældre bygning i hjertet af byen. Direkte ud til byens vartegn – Springvandet – og et stort torv, hvor byens befolkning og gæster nyder at samles. En bygning med mange års historie, der strækker sig helt tilbage til hvalfangertiden som bødkerværksted til en bygning, der rummer en moderne cafe/restaurant med hensyntagen til den gamle rustikke byggestil.
Ejendommen består af to plan med fuldt udstyret restaurations-køkken i stue-etage med restaurantpladser og toilet for restaurantens gæster. På 1. sal er der yderligere plads til spisende gæster samt et mindre kontor og personale-toilet. Restaurantens lokaler er flotte velfungerende i den charmerende gamle byggestil med mulighed for bespisning af op til 80 gæster ad gangen – 60 pladser i stueplan og 20 pladser på 1. sal. I stueetage findes brændeovn, der skaber hygge og giver lokalerne sekundær varmeforsyning.
En ældre ejendom, som i 1999/2000 er gennemgribende renoveret og fremstår som en ejendom, der vil holde mange år endnu og give mange gode madoplevelser til besøgende gæster. Købere skal være opmærksom på, at selvom der ikke er registreret en servitut om fredning eller bevaringsværdighed, så har kommunen i sin lokalplan stillet krav om, at udvalgte ejendomme i området i forbindelse med restaurering eller vedligehold tager hensyn til bygningens oprindelige arkitektur.
En af Qaqortoq By’s absolutte vartegn.

Arealfordeling af de samlede 190 m²:
Stueplan: 110 m²
1. sal: 80 m²

Erhverv Til salg
  • Sagsnummer : 1184
  • Udbetaling : 1.200.000 kr.
  • Ejerudgift : 417 kr.
  • Areal : 190 m2
  • Etagertotal : 2
  • Byggeår : 1900
3.000.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Ejendomsmægler Igdlo
Igdlo ApS
Sipisaq Avannarleq 3B, st.
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern