Erhverv Til salg

1,248 m² - Issortarfimmut 9, 3905 Nuussuaq

Beskrivelse

STORT ATTRAKTIVT ERHVERVSLOKALER (EJERLEJLIGHED) PÅ ISSORTARFIMMUT

Erhvervsejerlejlighed lidt uden for Nuuk by i attraktivt erhvervsområde.

Ejendommen som den er en del af, består af 2 ejerlejligheder hvoraf denne er den største. Ejerforeningen er velfungerende og har løbende vedligeholdt ejendommen.

Ejerlejligheden har et lejemål med en større offentlig kunde. Ejendommen er godkendt til erhverv – kontor, butik, lager og/eller produktion.

Ejerlejligheden består af et meget stort produktionsareal, stort lagerareal, gode bade- og omklædningsfaciliteteer, samt præsentable kontorfaciliteter, frokoststue m.v.

Stueetage: Præsentabelt indgangsparti med klinkegulv og trappe til kontorarealet på 1. sal. 2 store omklædnings-/baderum med klinkegulv, personaleskabe, 2 toiletrum med toilet og håndvask, samt bruseniche. Handicaptoilet med klinkegulv, toilet og hndvask. Lager-/teknrum med betongulv. Serverrum med betongulv. 1 stort produktionslokale med betongulv, der eventuelt kan anvendes som kontorlokale. Lagerrum med betongulv. Meget stort produktions-/lagerareal med forstærket betongulv, spærfodhøjde på 5,25 m og tophøjde på 7,40 m., samt stort ventilationsanlæg.
1. sal: Åbent kontorlandskab med godt lysindfald og udsigt over fjeldet til havnen. Mødelokale. Stor frokoststue med køkken med hvide skabselementer, laminatbordplade, vask, køleskab, opvaskemaskine, keramisk komfur og emhætte samt højskabe. Mellemgang med plads til opbevaring af rengøringsartikler. 2 separate toiletrum med klinkegulv, toilet og håndvask. Linoleumsgulvbelægning på hele kontorarealet på 1. sal.

Arealfordeling: 1.008 m2 Produktions-/lagerareal, stueplan, 240 m2 kontorarealer, frokoststue, 1. sal. I alt boligareal: 1.248 m2

Erhverv Til salg
  • Sagsnummer : 1188
  • Udbetaling : 5.560.000 kr.
  • Ejerudgift : 1.250 kr.
  • Areal : 1248 m2
  • Etagertotal : 2
  • Byggeår : 2011
13.900.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Ejendomskontoret Igdlo
Igdlo ApS
Sipisaq Avannarleq 3B, st.th.
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern